Bloggnorge.com // Velkommen til min Blogg
Start blogg

Velkommen til min Blogg

Just another Bloggnorge – Gratis blogg site

Snart 3 år har gått…

Kategori: Uncategorized | 0 kommentarer » - Skrevet torsdag 7. februar , 2019 kl. 20:16

Hei. Lenge siden sist<3

Det er myyye som har skjedd i det siste.

I November er det 3 år siden det skjedde noe alvorlig med meg.

 

Alt startet i starten av November. Jeg har bursdag i November og Søndag den 20. november skulle det være en hel uke, hvor ingen i min familie, venner, lærere og alle andre bekjente av meg om min familie visste noe om hva som kom til å skje. Jeg skulle feire min 14års dag med familien. Jeg våknet i ca. 10-11 tiden på morgenen med vondt i hode og ingen stemme. Jeg prøvde å rope på mor, men hun hørte meg ikke. Jeg sendte henne en melding om jeg kunne få ibux siden jeg hadde så vondt i halsen og i hode. Hun kom, og det viste seg at jeg hadde feber. Samme dag skulle jeg feire 14års dagen min. Ca. en time senere fikk jeg vite at jeg hadde en begynnende lungebetennelse. Gjestene kom, jeg låg på sofaen og hadde null stemme, feber og var ABSOLUTT ikke i form. Gjestene gikk, og far kjørte ned på brannsatsjonen og hentet noe utstyr som jeg skulle sjekke metningen i blodet. Metningen  viste under 80. Noe som ikke er bra i det hele tatt. Dersom metningen er under 80 må jeg bli direkte sendt til sykehus. Vi ringte min onkel som er ambulansesjåfør, og vi ringte en lege som vi kjenner veldig godt. Han skaffet oss en ambulanse som skulle komme i mote oss. Vi kjørte til bensinstasjonen og møtte Ambulansen der. Jeg kom til sykehuset, og det ble tatt masse prøver. Natt til Mandag ble jeg lagt i koma, og låg der i ca. 5 dager. Når jeg våknet husket jeg ikke så mye av hele greien som hadde skjedd. Det eneste jeg husket var at jeg var veldig dårlig og måtte sendes i koma. Totalt lå jeg i koma i ca. 10 dager før jeg fikk komme meg hjem. Dette er noe som jeg husker mye av, og som jeg sent vil glemme. Dette er ABSOLUTT ikke for empati. Dette er bare for å meddele denne historien som har gått sterkt innpå meg. Men grunnen til at jeg kom meg gjennom dette, var fordi jeg hadde hele min familie rundt meg konstant og venner jeg viste var glad i meg. Jeg er sterk, og jeg klarte å overvinne denne dumme sykdommen.

 

Love yoou guys<333

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.